CELE MAI VIZUALIZATE ARTICOLE

Cei mai buni profesori sunt la ACORD PLUS, și DA, suntem mândri de asta!


Salutare, dragii mei! Numele meu este Elena şi sunt profesoară la ACORD PLUS – Cea mai bună Şcoală de Engleză pe care am întâlnit-o vreodată. Povestea mea despre limba engleză este pe cât de poate de reală și de frumoasă. După ce am absolvit liceul, am ajuns să depun actele la Facultatea de Limbi şi Literaturi străine la USM. După ce am absolvit universitatea, am expediat CV-ul şi am fost invitată la o lecţie de probă. Tinerilor cărora le-am predat lecţia respectivă le-a plăcut enorm şi astfel am fost angajată. Nu am avut niciodată dubii ce profesie să aleg, am ştiut că PASIUNEA vieţii mele este limba engleză.

La ACORD PLUS tinerii ştiu să asculte pentru că profesorii îi motivează

La ACORD PLUS tinerii ştiu să asculte pentru că profesorii îi motivează

Da, sunt profesoară şi mă mândresc cu asta! Cea mai bună Şcoală de Engleză m-a învăţat să înţeleg cât de importantă este limba engleză în viaţă. Obstacolele însă, m-au determinat să muncesc mai mult pentru a ajunge la un nivel avansat şi să valorific cunoştinţele împreună cu tinerii dornici de a învăţa limba engleză.

Ca profesor, am grijă ca lecţiile de engleză să decurgă în mod plăcut şi tinerii să deprindă arta de a vorbi o engleză frumoasă. Profesia mea este o vocaţie, sunt fericită că am avut posibilitatea să „mă întâlnesc” cu ea. Muncesc în cadrul unui colectiv care îşi cunoaşte funcţiile şi care întotdeauna va oferi studenţilor tot de ce au nevoie pentru a învăţa limba engleză.

Dacă aş face o retrospectivă în perioada pe care am petrecut-o la ACORD PLUS, nu aș avea niciun regret. Sunt ferm convinsă că aici ţi se oferă posibilitatea să evoluezi profesional şi să câştigi, dezvoltându-ţi astfel toate capacităţile. Relaţia cu studenţii? Lucrurile sunt foarte simple: ador să predau lecţii şi să discut cu ei. Mă simt foarte bine când le ofer răspunsuri la întrebările lor. Şi cel mai interesant este faptul că atunci când tinerii adresează multe întrebări, înseamnă că m-au ascultat şi sunt interesaţi de ore.

Vrei in SUA - învață engleza cu noi!

Vrei in SUA – învață engleza cu noi!

În general, la ACORD PLUS tinerii ştiu să asculte pentru că profesorii îi motivează şi-i fac să devină interesaţi de cursuri. Timpul nu trece fără a obţine rezultate, iar rezultatele sunt munca noastră. Spre marea mea fericire, avem din ce mai multe grupe de studenţi. Acest lucru mă bucură şi mă face să muncesc mai mult pentru tinerii noştri.

Happiness is a choice. Your circumstance can affect it, but you’re still the one who decides your happiness! Come to learn English!